Winter

In de winter trotseer je vanuit je appartement binnen no-time de verse sneeuw. Dit komt door de perfecte ligging van ons appartement. Vijf minuten lopen en je kunt je skies onder doen en al beginnen aan je ski dag. Er is ook de mogelijkheid om de Dorfbus te nemen, deze stopt voor de Spar en brengt je naar de Märchenwalt en de ‘Sonnwendkopfbahn’ of de ‘Dorfbahn’- gondel. Met deze liften sta je in verbinding met de talloze geprepareerde pistes van de Zillertal Arena. Het skigebied de Zillertal Arena beschikt over 143km pistes waarvan 8% zwart, 62% rood en 30% blauw. De 320 ha besneeuwde pistes garanderen het gehele seizoen sneeuwzekerheid. Dit veelzijdige skigebied is uitermate geschikt voor families én vriendengroepen. Houd je ervan om lange tochten te maken? Vanuit Königsleiten kun je helemaal naar Zell am Ziller skiën/snowboarden, een absolute aanrader! 

Na een dag intensief skiën of snowboarden heb je genoeg keus om de dag te eindigen in één van de après-ski’s (voor gezinnen en jongeren). De talrijke restaurants maken de dag compleet. 

Van 1 maart t/m 31 maart kun je in de Zillertal Arena deelnemen aan het Goodmorning Skiing evenement. Hierbij kun je vanaf 06.55 uur met de Dorfbahn in Königsleiten de berg op en de zonsopkomst bekijken vanaf het Gipfeltreffen restaurant bovenaan de lift. Geniet van de ongerepte pistes en de rust in het skigebied.