Reviews

Hieronder kunt u alle reviews bekijken. Wilt u een review plaatsen? Vul dan onderaan de pagina het formulier in en klik vervolgens op "Review plaatsen".

Fam. de Weerdt

03-10-2019

Met drie personen een week verbleven. Voelde bijna luxe, met allemaal een "privé" slaapkamer. Heel efficiënte inrichting. Mooie inrichting. Alles goed onderhouden en schoon. Ideaal voor een wintersportvakantie! Goede matrassen en heel fijne douche. Meer heb je niet nodig.

Fam. Hijnen/Linde

18-03-2019

We (2 volwassenen en 3 kinderen) hebben een heerlijke week gehad in dit appartement. Modern ingericht en van alle gemakken voorzien! Piste op loopafstand en de Spar om de hoek. Wij zouden hier absoluut nog vaker willen verblijven! Het appartement is niet groot, maar ivm de aard van de vakantie hadden wij niet meer nodig dan dit.

Fam. vd Weele

11-03-2019

Wij hebben een geweldige week gehad in de voorjaarsvakantie. Het appartement is super modern en mooi ingericht. Een fijne grote tafel, lekkere matrassen en meer dan genoeg kast- en opbergruimte! Wij sliepen er met 2 volwassenen en 3 kids en dat was prima te doen. Het appartement ligt ideaal dichtbij de Spar en allerlei gezellige restaurantjes. Ook is het contact met de verhuurders heel goed. Zeker een aanrader!!

Sander Renkema

04-03-2019

Heel mooi appartement op mooie locatie. Op loopafstand van de piste en direct naast de supermarkt. Het appartement is qua indeling zeer efficiënt en knus, maar ruim genoeg voor 4 a 5 personen. De grote tafel met hoekbank geeft voldoende ruimte voor spelletjes en diner. Alles is zeer modern qua inrichting. De douche is heerlijk en de matrassen zijn super. Mooi is ook dat het appartement in de hoek van het complex is gesitueerd, daardoor is het zeer stil en rustig.

Jurriaan

14-02-2019

We hebben met onze zoon in de vierde week van dit jaar een geweldige wintersport vakantie gehad. Zodra je de drempel overstapt van het knusse appartement voel je je direct thuis. Het appartement is van alle gemakken voorzien en in de kern van het dorp.

Kees Jansen

15-11-2018

Wij hebben in de zomer al even proef mogen slapen, wat is de ruimte goed benut zeg! Super sfeervol en aan de grote tafel kun je na een dag lang wandelen en paddestoelen zoeken heerlijk met z'n allen zitten. Bedankt!

Review plaatsen

Naam:
E-mailadres:
Geef een cijfer 1-5:
Review
Vul het antwoord in (beveiliging):